Taulaniemessä voit kokea rauhallisen maalaiselämän perinteisissä maisemissa. Vietä päivä vaikka kalastellen kauniilla Taulajärvellä.

Taulaniemi sijaitsee rauhallisella paikalla kaukana pääteistä, moottorin pärinää ei myöskään kuulu Taulajärvellä, koska se on rauhoitettu moottoriveneiltä. Taulaniemessä voit aamulla herätä käen kukuntaan ja viettää hermoja rauhoittavia hetkiä.

 
 
 
 

Maalaiselämään kuuluvat myös tärkeänä osana eläimet. Possut lätissä ja lampaat laitumella. Voit rauhassa käydä tutustumassa eläimiin omassa ympäristössään.

Kauniit metsät ja hyvät polut antavat mahdollisuuden tehdä kesäisen retken Taulasaloon, läheisen Näsijärven saareen joka on pelkästään retkeilijöiden ja veneilijöiden käytössä.

Kauniina kesäpäivänä on myös mukava käydä vilvoittavalla uinnilla puhdasvetisessä Taulajärvessä. Perheen pienimmät viihtyvät koko päivän hiekkarannalla kakkuja ja linnoja rakentaen.

Lapsille Taulaniemessä ei aika tule pitkäksi. Hiekkaranta, eläimet ja tietysti leikkipaikka pitävät siitä huolen.

Lasten leikkipaikalla riittää virikkeitä. Hiekkalaatikon lisäksi on talon isännän veistämiä puueläimiä joita joka talvi ilmestyy lisää. Leikkipaikka sijaitsee ihan päärakennuksen vieressä. Vanhemmat voivat vahtia lapsiaan ja samalla vaikka nauttia kahvilan antimista.

 
 

Taulaniemessä myydään myös säkänniemen rannekkeita, näin vältyt turhalta jonottamiselta jos päätät vierailla huvipuistossa.

Kuuman kesäpäivän jälkeen on mukava rentoutua rantasaunassa ja pulahtaa viilentävään järveen.

 
   
     
Taulaniemen lomakoti ja leirintäalue
Taulaniementie 357
34240 Kämmenniemi
Puh: (03) 378 5753